Wysteria Windwistle

Forestgnome, Barbarian , Emelie Andersson.

Description:

Wysteria må va kort även för att va en Gnome. Men den lilla kroppen gömmer ett stort hjärta och en ännu större envishet. Men låt dig inte luras av hennes naiva sätt för i Wysteria bor det en krigare som gärna ger dig ett gott stryk om du skulle underskatta henne.

Wysteria älskar en rättvis fight, man mot man ska det va. Inga överumplingar, inga bågar eller magiska klot, hennes yxa i ditt huvud. Det är det bästa som finns. En värdig motståndare. Sen måste det inte va på blodigt alvar, de flesta av er har nog träffat henne på baren Gyllene hornet, där hon slagits med Goldar och Raenangrendon och många många fler för att visa sin vänskap eller kvällens fejd.

Bio:

Wysteria växte up med hennes far Waylon från Wayton och hennes tre “farbröder” Finkan Coppertruck, Steven och Nahgigoth. De reste runt i världen och stannade sällen på samma ställe länge. Detta innebar att Wysteria aldrig hade ett ställe som hon kunde kalla sitt hem, och hon älskade friheten som det innebar.

En dag kom de fram till en stad i söder kallad Silverstein, en mångkulturell dvärga stad. Det var vid denna punkten i deras liv som gubbarna hade börjat fundera på att slå sig till ro och starta familj, och denna vackra stad passade dem som handen i handsken. Så Wysteria som inte var myndig i gnomers ögon blev en bybo i sagda stad. Men hon hatade bybolivet och befann sig nästan alltid i skogen och levde på jakten, eller på pubben och slogs med frivilliga motståndare.

Wysteria Windwistle

Ruinerna dataxperten emme_andersson_96