Maho

Human Ranger

Description:

Mahos stadiga kroppsbyggnad har blivit en trygg syn för alla i ruinerna, men hans aningen anti-sociala sätt driver bort de flesta från att stanna och prata med tjugoåringen.

Bio:

Maho plockades upp av besättningen på transportskeppet The Horizon, under kapten Daniel “Grizz” Jakobs redan som barn, och vande sig snabbt vid livet på sjön.
The Horizon var hans hem och familj.

När plötsligt, en stormig natt, båten sänktes av ett gäng pirater var Maho den ende som lyckades överleva, och sedan den traumatiska upplevelsen lider han av en enorm rädsla för stora vatten. En fobi som han en dag hoppas övervinna.

Efter skeppsbrottet har Mahos liv varit en berg-och-dalbana av otur. Just när han börjat bygga upp ett liv igen, denna gång som getskötare med planer på att starta eget tillsammans med Crow faller Silverstein, bergsstaden han förlagt sin verksamhet vid.
Han lyckas fly i sista minuten.

I ruinerna har han gjort sig ett namn som en lugn, eftertänksam och trygg person, beredd att dra båge – men inte utan att ha tänkt igenom det ordentligt.
I sitt halsband samlar han tänder från de monster han besegrar.
Just nu är det prytt med tänder från:

  • Varg
  • Helvetesvarg

Sedan uppdraget “Gurgmesh Skattkarta” har Maho varit spårlöst försvunnen. Man såg honom senast under en förödande strid med ett gäng mörkeralver i en grotta, ifrån vilken han aldrig kom ut igen.

Maho

Ruinerna dataxperten dataxperten