Malora

Half-Orc Fighter

Description:

Ett vandrande vapenförråd med en omedelbar välvilja till nästintill alla hon möter. Ung och äventyrslysten så är hon sällan svårövertalad så länge en uppgift involverar åtminstone ett uns av spänning. Eller söta djur. Bonuspoäng om det involverar söta djur!

För närvarande skötare av två getter, Sanguine (♂) och Glenda (♀).

Bio:

Som det osannolika kärleksbarnet mellan en orc (Utah) och en alv (Erryn) betraktades Malora som något udda när hon växte upp. Hon blev sällan behandlad illa (för sånt ledde en ursinning orc-krigare med stridsyxan i hand till din dörr!), men hon hade inte så många vänner. Inte minst då hon inte alltid hade kontroll över hur stark hon var i jämförelse med de andra barnen. Det tog henne dock inte lång tid att börja dra nytta av den styrkan – i form av en spänd båge och ett kraftigt svärdshugg under hennes mors uppsikt.

Att bo i en liten stuga vid sjökanten av Silverstein, jaga villebråd, byteshandla på marknaden och ta hand om familjens trädgårdsland var ett fridfullt liv – lite för fridfullt för Malora. Uppfostrad med hennes fars historier om storslagna äventyr, sånger om tapperhet och legender om älskande villiga att överkomma allt i deras väg fick hennes egen vardag att förefalla alltmer bedövande och långtråkig. Och vem brydde sig om historierna inte var sanna? Varför skulle hon föredra den uttråkande sanningen till den episka legenden?

parents.png

daddy.png

Malora

Ruinerna dataxperten furtivefriday