Koraxk

Död

Description:

En rakryggad Dragonborn med svarta fjäll och traditionell klädsel enligt De Sex Vises Order. En vis blick som tycks känna sympati för alla oskyldigas lidande.

Bio:

Ingen känner till Korakx liv innan han accepterade en plats i De Sex Vises tempel i Silverstein. Genom meditation och stödet från sina bröder och systrar lärde han sig känna kärlek till alla levande ting, och ett behov av att beskydda de oskyldiga växte fram.

Han är nyfiken på världen vi lever i och har ett gott läshuvud, som han främst använder för att lära sig om sin Orders historia och demoner. Hela sitt liv har han längtat efter att få slåss mot de legendariska djävulsbestarna, och det är endast nämnadet av sådana varelser som kan få honom att släppa sin lugna fasad.

Nu, efter Silversteins fall, är han den äldste lärjungens vid liv från templet. Med det har han axlat det alltför tidiga ansvaret som Orderledare, och arbetar som sådan för att hjälpa staden återuppbyggas tillsammans med Silversteins överlevare.

Korrakx mördades brutalt av drows från fallangen Den Gröna Draken under tiden som de försökte rensa ut gruppen från Malms tröskel.

Koraxk

Ruinerna dataxperten SwedishWolf86