Elrich XII af Silverstein

Den äldsta syskonet af Silverstein

Description:

Lång och rakryggad, med ett aningen drygt ansiktsutryck. Talar långsamt till den som han anser vara mindre intelligent än han själv – det vill säga de flesta.

Bio:

Döpt efter Elrich Drakbane och den tolfte att bära hans namn, ett arv och en förväntan som Elrich den yngre burit med värdighet. Han är, vid 34 års ålder, en van förhandlare, en belevad gentleman och inte minst en vettig människa. När allt går som han vill.
Han är mycket noga med att saker och ting ska vara som han tänkt sig, en ambition som gjort honom både framgångsrik och kräsen. Elrich äter nästan inga former av grönsaker, med undantag av ärtor som han räknar till “naturens egna små förtjusande sockerbollar”.

Som det äldsta barnet till borgmästaren och greven över Silverstein har han lika höga förväntningar på sig själv som på resten av världen, och blir uppriktigt deprimerad när han anser sig ha misshandlat ett förtroende. I sådana lägen dricker han gärna rikligt av dyra viner och förtär stinkande ostar. När han nyktrat till lovar han sig själv att gottgöra otjänsten och leverera bättre nästa gång.

De som inte känner honom – och det är nog bara hans syskon som kan räkna sig till Elrich sanna vänner – upplever honom som en snobb av hög klass, inte hjälpt av att Elrich lider av ett stort mått hybris.

Elrich XII af Silverstein

Ruinerna dataxperten dataxperten